Boek laten vertalen

Boek laten vertalen door ervaren vertalers

Boek laten vertalen door ervaren vertalers

Een boek vertalen is een groot project dat lastig en tijdrovend is om zelf te doen. Bovendien beheerst niet iedereen een tweede taal op het niveau dat nodig is om een boek goed te kunnen vertalen. De vertalers van VDB Vertaalbureaus helpen u hier graag mee: door het grote netwerk aan vertalers kunnen er meerdere vertalers tegelijkertijd aan uw boek werken, waardoor het project sneller en gemakkelijk kan worden afgerond.

Hoe werkt het?

Als klant kunt u snel en gemakkelijk een aanvraag doen voor een opdracht op de website van VDB Vertaalbureaus. Vervolgens krijgt u van meerdere vertaalbureaus een offerte toegestuurd, waarna u zelf kiest wie uw boek vertaalt. Bij de aanvraag wordt vermeld om welke taal en welk genre het gaat, zodat u zeker weet dat de juiste vertaler aan uw project werkt. Ons netwerk bestaat uit vertaalbureaus die ISO-9001 en NEN-EN 15038 gecertificeerd zijn, zodat u altijd kwaliteit mag verwachten.

Alle soorten genres kunnen wij voor u vertalen

Onze vertalers hebben ervaring met verschillende genres. Elk genre kan erg verschillen op het gebied van stijl, toon, en woordkeuze: romans zijn erg stijlgevoelig, terwijl studieboeken of non-fictie zo nauwkeurig mogelijk vertaald moeten worden. Daarom is het belangrijk dat een vertaler met de juiste ervaring het juiste genre vertaalt. Het grote aanbod vertalers van VDB Vertaalbureaus zorgt ervoor dat er altijd een vertaler is die een bepaald genre kan vertalen. Enkele genres waar onze vertalers mee werken zijn:

  • Romans/fictie
  • Kookboeken
  • Informatieve non-fictie
  • Reisgidsen
  • Kinderboeken
  • Studieboeken

Vertaalbureaus in de regio

VDB Vertaalbureaus omvat een groot netwerk van vertalers door heel Nederland. Als u een voorstel opstuurt, wijzen wij u niet een vertaler toe maar kunt u zelf kiezen uit een breed aanbod van vertalers. U kunt vrijblijvend een vertaalopdracht plaatsen, om vervolgens te kiezen uit de offertes die de vertaalbureaus u aanbieden. Zo heeft u zelf invloed op wie met uw project aan de slag gaat.

Als vertaalbureau kunt u zich ook aanmelden voor VDB Vertaalbureaus. Dit is altijd gratis en vrijblijvend. U ontvangt dagelijkse aanvragen van klanten, waar u vervolgens zelf een offerte op kunt uitbrengen. Dit is een erg gemakkelijke manier om klanten te werven die precies aansluiten bij uw gebied van expertise.