Over VDB Vertaalbureaus
Contact VDB Vertaalbureaus

Wij zijn onderdeel van:
Onderdeel van VDB Offertes

Over VDB Vertaalbureaus

Vanaf de start in 2009 tot vandaag streeft VDB Vertaalbureaus naar een dienstverlening die voor zowel de consument als de aangesloten vertaalbureaus een meerwaarde heeft. Wij zijn dan ook erg trots dat we steeds meer aanvragen mogen ontvangen en een groot netwerk van gecertificeerde vertaalbureaus kunnen aanbieden. Ook laatstgenoemde is nog altijd groeiende.

Onze service is tot stand gekomen nadat we zelf graag op een simpele wijze vertaalbureaus met elkaar wilden vergelijken. Uiteraard gratis en vrijblijvend! Als snel hadden we door dat deze vraag bij meer consumenten en bedrijven speelde. Vanuit dit oogpunt is VDB Vertaalbureaus ontstaan. Een handige dienstverlening die inspeelt op de vraag in de markt.

Waarom het een succes is geworden

De gezegde ‘gemak dient de mens’ is al eeuwenoud en meer dan ooit van toepassing op de huidige maatschappij. Het vergelijken van offertes vanuit een centrale website is iets wat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Maar ook voor de aangesloten vertaalbureaus is een vergelijkingswebsite als deze een aantrekkelijk platform. Wij brengen de lokale vraag en aanbod op een effectieve wijze bij elkaar. Op deze manier hebben de vertaalbureaus een makkelijke ingang om zich te profileren aan de potentiĆ«le klanten. Voor de aanvrager een ideale manier om tarieven en werkwijzen te vergelijken om vervolgens een keuze te maken voor het vertaalbureau dat het beste bij zijn/haar vertaalopdracht past. Een win-win situatie!

Laat u onderneming groeien!

Bent u op zoek naar meer klanten voor uw vertaalbureau? Wilt u uw onderneming laten groeien? Vul dan ons aanmeldformulier in en ontvang dagelijks aanvragen van potentiƫle klanten bij u in de regio. Bespaar zo op reclame en marketingkosten, want een vermelding binnen ons netwerk is geheel kosteloos.

Vriendelijke groet,
Team VDB Vertaalbureaus

Visie VDB Vertaalbureaus

Linkedin VDB Offertes